Didim’in en gözde koylarından olan 2,5 halk koyunda manzarasıyla müşterilerin büyük beğenisini toplayan, yenilenen yüzüyle yeniden faaliyete geçen “Didim Çapari Balık” adlı iş yerinin açılışı yapıldı. Didimli iş insanları Aslan Balakan, Şahin Bora ve Sedat Kara ortaklığıyla hizmete sokulan Didim Çapari Balık’ın açılışına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, Didim ESKKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ile davetliler katıldı.

BOL KAZANÇLAR DİLEDi


İş yerinin açılışında konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay yenilenen yüzüyle yeniden hizmete açılan iş yerine bol kazançlar diledi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunurken, yerel müzisyen Özlem ise seslendirdiği şarkılarla davetlilere hoş saatler yaşattı.
İş yeri ortakları Aslan Balakan ve Şahin Bora ise Didim’e yeni bir soluk getirmek istediklerini kaydederek, “Sabahları bol çeşit ve sınırsız çay ikramıyla güne güzel başlamak isteyenler akşam deniz manzarasında canlı müzik eşliğinde gönüllerince bir gece geçirebilirler” dedi.
Balakan ve Bora bu sezon iş yerinde birçok ünlü ismi de ağırlayacaklarını kaydederek bu kapsamda 3, 10 ve 30 Temmuz ile 14 Ağustos’ta Ulvi Karakış, 3 Temmuz’da Ömer Danış, 10 Temmuz’da Tuğçe Kandemir, 30 Temmuz’da Mustafa Keser ve 14 Ağustos’ta Çoşkun Sabah’ın iş yerinde sevenleriyle buluşacağını dile getirdiler.