Aydın’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Nazilli’nin ardından bir sonraki durağı Efeler oldu. Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı ve partililerin eşlik ettiği Genel Başkan İnce, Efeler’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Efeler ziyareti esnasında vatandaşlar, Genel Başkan İnce ile bol bol fotoğraf çektirerek sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaş ziyaretinin ardından İnce, Adnan Menderes Bulvarı’nda yer alan partinin il başkanlığı binasına geldi.

“ZORLAMA ANAHTARI DEĞİŞTİR”


Açılışta partililere seslenen İnce, Aydın ile birlikte 13’üncü İl Başkanlığı binasını açmış olduklarını söyledi. Memleket Partisi olarak temsili olarak pandemi döneminde il başkanlıklarını açtıklarını kaydeden İnce, “Bu pandemi sürecinde temsili olarak il başkanlıklarını açıyoruz. 18 Eylül’de kurultayımız var ve ondan sonra mitinglere başlayacağız. Karış karış Türkiye’yi dolaşıyoruz. Bugün 13’üncü ilimizi açıyoruz. Planlamamızı yaptık, her hafta 3-4 ilimizi açıyoruz. Haftaya Trakya var. Yılbaşında herkes görecek birinci parti nasıl olunur, umut nasıl olunur, umutlar nasıl yeşertilir. Daha çok yeniyiz, eksiğimiz var biliyorum. CHP’li dostlarıma da sesleniyorum 11 senedir aynı anahtarı aynı deliğe sokup kilidi açmaya çalışıyorsunuz. Yahu o anahtar o kilidi açmıyor, zorlama anahtarı değiştir. Gel Memleket Partisi’ne gel. Bazı CHP’li arkadaşlarıma yerel yönetimlerden baskı uygulandığı duyumlarını alıyorum. Ya baskı kurarsın, Memleket Partisi’ne üye yaptırmazsın ama sandığa gelince ne yapacaksın. Sandıkta perişan olursun.” diye konuştu.

“BİZLER DOĞRU KONUŞUYORUZ”


Memleket Partisi’nin iktidar olacağını ifade eden İnce, “Memleket Partisi yüzde 50+1 alacak. İkinci tura kalmadan iktidar olacağız. Alamazsak eğer Millet İttifakı’ndan kim olursa onu desteklemeliyiz. Buğday yetiştirirsen bu seneyi düşünürsün, ağaç yetiştirirsen gelecek 10 seneyi düşünürsün, insan yetiştirirsen gelecek 100 seneyi düşünürsün. Biz devlet adamı gibi gelecek nesilleri düşüneceğiz. Memleket Partisi iktidar olacak. Bizim iktidarımızda her şey tek tek incelenecek. Devlet adamı doğru konuşur. Bizler doğru konuşuyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından il başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesen İnce, il yönetimi ve beraberindeki heyet ile parti binasını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.