İYİ Parti Nazilli ilçe teşkilatı bir istifa ile sarsıldı. Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Tığoğlu, yazılı olarak yaptığı yaptığı açıklamada, "Nazilli Nazilli Hayvanlar Derneği olarak yürüttüğümüz faaliyetlerde siyasi parti üyeliğim ve faaliyetlerim dolayısıyla yaşanan aksaklıkların önüne geçmek adına İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum."

"İSTİFA ETTİM"


Açıklamanın devamında, "Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeliğimden istifa ederek siyasi faaliyetlerimi önemli ölçüde azaltmıştım. Temsil ettiğim derneğimde her türlü siyasi görüşten arkadaşımla birlikte çalışmanın ve tek ortak noktamızın bizlere ihtiyacı olan canlara ulaşmanın verdiği hazzı azaltmamak, aksine daha da artırmak adına İYİ Parti üyeliğimden de istifa ettiğimi açıklamak istiyorum. İstifamın hiçbir kurum ve kuruluşla, herhangi bir olay veya durumla alakasının olmadığını beyan eder, dernek üyelerimizin verdiği tavsiyeler ve ortak akıl neticesinde gerçekleştiğini özellikle belirtmek isterim."

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"


Amacımız; bölgemizdeki sahipsiz hayvanların tedavi edilebileceği bir rehabilite-barınak merkezinin oluşturularak sadece Nazilli değil, çevresinde bulunan civar ilçelere de hizmet verecek alt yapının sağlanması, düzenli kısırlaştırma, bakım, aşılama ve barınma sorunlarının çözülmesi için yapılacak girişim ve projelerin gerçekleşmesidir. Çalışmalarımız; her seferinde belirttiğimiz gibi sahipsiz canlar konusunda verdiğimiz mücadelemizde tarafsız olarak, tüm belediye, kurumlar, siyasi partiler, her STK, oluşum ve gruplardan desteğe, ortak çalışmalara açığız. Canların tırnağına bir şey olsa, zarar gelse bunun vebalinin hepimizin üstünde olduğunun bilincinde olarak sergilediğimiz hassasiyetin de takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.