Aydın Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Milli Takım’a seçilen Gerçekden ile Türkiye 2’ncisi Selime Duman'ı ödüllendirdi.
Türkiye genelinde 45 ilden 132 kadın 218 erkek sporcunun yarıştığı şampiyonada, Efeler İlçesi Mustafa Kiriş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Burcu İldem Gerçekden U15 kategorisinde 71 kiloda Türkiye 1’incisi olurken, Efeler Kadıköy Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Selime Duman ise yine 71 kiloda Türkiye 2.’si oldu. Türkiye 1’incisi sporcu Burcu İldem Gerçekden aynı zamanda Milli Takım’a seçildi.

ÖGRENCİLERİ KUTLADI


İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, öğrencilerin aldıkları başarılarla gurur duyduğunu belirterek; “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Başarılarınız bizim için gurur kaynağı olmakla birlikte aynı zamanda akranlarınızın da spora teşviki ve motivasyonlarının artırılmasına yönelik önemli bir etken. İkinizi de yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası’na Aydın’dan 12 öğrencilik kafile ile katılan Halter Takımı’na maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy olmak üzere; hayırseverlerimiz Rıdvan Eşin, Mustafa Takmaklı ve Sencer Gündüz’ e teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.