S.S. 25 Nolu Bıyıklı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kooperatif binasında düzenlenen toplantıda, divan başkanlığını Selahattin Alpay Arıcı üstlendi. Ortakların ilgi gösterdiği toplantıda, mevcut Başkan Hasan Gök liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Gök, seçimde kullanılan geçerli oyların tamamını alarak, güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İkinci dönem başkanlığa seçilmenin mutluluğunu yaşayan Gök, "Ekip arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalara güvenip, bizi tekrar göreve seçen tüm ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ortaklarımızın haklarını savunmaya, kendilerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Genel kurulumuzun başta ortaklarımıza olmak üzere tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Gök başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ahmet Çiftçi, Suat Aykut, Önder Taşevi ve Şeref Coşkun’dan oluştu. Denetim Kurulu’na da Selahattin Alpay Arıcı, Refik Girgin ve Ahmet Özenç seçildi.