AK Parti Didim Kadın Kolları başarısını kahvaltıyla kutladı. İlçedeki bir işletmede gerçekleşen kahvaltıda AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı da kadınları yalnız bırakmadı. Etkinliğe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Akça, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melike Vela, ilçe yönetiminin kadın üyeleri ile kadın kolları üyeleri katıldı.
Kahvaltıda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Akça, “Ramazan ayı etkinliklerimiz kapsamında Didim AK Parti Kadın Kolları olarak göstermiş olduğumuz başarıdan dolayı Türkiye'de ikinci, Aydın'da birinci seçildiğimizi öğrendik. Bu başarılarından dolayı ekibimize ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Didim Kadın Kolları Başkanı Esma Akça ve yöneticilere gösterdikleri çalışmalar için teşekkür ederken, teşkilat olarak gönül seferberliği kapsamında çalışmalara ara vermeden devam edecekleri mesajını verdi. Etkinliğin sonunda İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Esma Boztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Akça ve partililere çiçek verip tebrik etti.