Didim'de Tapu Müdürlüğünün personel sıkıntısı ile ilgili olarak son sözü AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı söyledi. AK Partili Subaşı Didim'de Tapu Müdürlüğünde Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya geldi.

“HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN”

Ziyarette Subaşı’ya AK Parti Didim ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Subaşı, “Tapu Müdürlüğündeki personel sıkıntısı tapu müdürümüzün göreve başladığı günden beri ele aldığımız bir konuydu. Biz bu konuda İl Başkanımız, milletvekillerimiz ve ilçe kaymakamımıza gerekli bilgileri gerekli yerlere aktardık. Önümüzdeki hafta Ankara ziyaretimiz olacak. İlçemize kalıcı bir personel ataması konusunu dile getireceğiz. Bu konular bizim işimiz herkes kendi işini yapsın. Siyaseti siyasetçiye bırakalım; odalar ve STK’lar kendi işlerini yapsınlar.” dedi.

“ANKARA’DAN DA PERSONEL İSTEYECEĞİZ”

Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ise Didim ile Kuşadası tapu müdürlükleri arasında bir becayiş yapıldığını dile getirerek yeni tapu müdürünün kısa sürede göreve başlayacağını söyledi. Meşhur ayrıca bölge müdürlüğü olarak Didim'de 8 geçici personelin göreve başladığını ve bir müdür yardımcısının da görev yapacağını belirterek, “Ankara'dan 3 geçici personel ve bir müdür yardımcısı talebimiz oldu. Onlar da kısa sürede gelecek. Didim'deki iş yoğunluğunu 1 hafta gibi sürede en aza indireceğimizi bildirmek isterim.” dedi