Kurucu üyelerinin içinde Hüseyin Arabul, rahmetli Naci Akdoğan, rahmetli Lütfi Suyolcu, Hasan Tonbul, Sıtkı Kayalı, Kamil Aköz, Gündüz Kutucu ve rahmetli Dr. Ali Alkış’ın olduğu vakfın yönetim kurulu üyeleri arasına CHP Meclis Üyesi Volkan Alkış da katıldı.

'TEVECCÜH GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’


Volkan Alkış, KEGEV gibi Kuşadası'na mal olmuş bir değerin içinde yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "2 seneyi geçkin bir süredir, yönetim kurulunun doğal üyesi olan Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel’i temsilen yönetim kurulunda O’nun adına görev yapıyorum. Yapılan 32. olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nda heyet üyelerinin ve KEGEV’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şefik Sözer’in davetiyle ve heyet üyelerinin teveccühüyle asil yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Benim için onur verici olan bu davetten dolayı, heyet üyelerine ve sevgili başkanım Şefik Sözer’e teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

'KEGEV İÇİN TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM '


Alkış, “Her KEGEV toplantısında olduğu gibi, bugün de değerli büyüklerimden, geçmişten bugüne Kuşadası için yaptıkları hizmetleri etkilenerek dinledim. Gelecekte yapacağımız hizmetlerde bir nebze onlara yaklaşabilmek amacıyla tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum. KEGEV ile bağlarımın güçlenmesine vesile olan Belediye Başkanımız, değerli ağabeyim Ömer Günel’e de şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.