Germencik'in en büyük mahallesi olan Ortaklar'ın Bedrettin Dalan Kavşağı'nda yer alan dev Türk bayrağı, fırtınanın etkisiyle bağlı bulunduğu direkten koptu.
Yere düşen bayrağı, ilçede oturan Gazi Bilal Güler, Ortaklar'dan aracı ile geçtiği sırada fark etti. Bayrağı yerden alan Güler, temizlediği bayrağı kuruması için yaşadığı apartmanın önüne astı. Güler, Germencik Belediyesi'ni de arayarak, bayrağın kendisinde olduğu bilgisini verdi. Haber verilmesi ile harekete geçen belediye ekipleri, Güler'i evinde ziyaret ederek, kendisinden bayrağı teslim aldı. Güler'e duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden belediye ekipleri, kendisine bir de bayrak hediye etti.

YAŞANANLARI ANLATTI


Belediye Başkanı Fuat Öndeş de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ortaklar Bedrettin Dalan Kavşağı’mızda bulunan ve fırtına sebebiyle kopan şanlı bayrağımızı düştüğü yerden alıp, kurutup bizlere teslim eden, aynı zamanda Gazi olan kıymetli vatandaşımız Bilal Güler’e biz de bayrak hediye ederek, teşekkür ettik" ifadelerini kullandı.