2. Lig’in yeni ekibi Nazilli Belediyespor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar forvet mevkiinde aradığı oyuncuyu Karamanspor’da buldu. Geçen sezon Karamanspor formasıyla oynadığı 29 maçta 5 gol atan ve 6 asist yapma başarısı gösteren Ahmet Gökbayrak, Naz Naz ile anlaştı. Gökbayrak kulüp tesislerinde yapılan törende kendisini Siyah Beyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Futbola Elazığ Kovancılarspor’da başlayan 22 yaşındaki forvet oyuncusu Gökbayrak, Konyaspor’da profesyonel oldu.

KENDİSİNE GÜVENİM TAM

Kulüp binamızda düzenlenen İmza töreninde hazır bulunan yönetici Erol Karakuş transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi. Karakuş, “Ahmet atacağı goller ile inşallah bizlere büyük katkı sağlayacak genç bir arkadaşımız. Kendisine güvenimiz tam. Yeni sezon için çalışmalarımız yönetim kurulu arkadaşlarımız ile devam ediyor. Camiamız için Her şeyin en hayırlısı olsun” diye konuştu.

BÜYÜK BİR CAMİA

Büyük bir camiaya geldiğimi çok iyi bildiğini ifade eden Ahmet Gökbayrak ise “ Nazilli Belediyespor uzun yıllardır profesyonel futbol liglerinde adını başarı ile duyurmuş gerek tesisleri ile gerekse futbolu seven taraftarları ile büyük bir camia. Çok çalışıp formamızın hakkını vereceğim inşallah. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.