Misli.com 2. Lig 2021-2022 sezonu kadro yapılandırması çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor, sağ bek mevkisine takviye yaptı. Geçen sezon Ergene Velimeşespor forması giyen 32 yaşındaki Mert Er Estik, Siyah Beyazlılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bursa doğumlu futbolcu geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor ile 32 maçta forma giydi. Naz Naz’ın 2017-2019 yıllarında da formasını terleten Estik, daha önce Kahramanmaraşspor, Bursa Nilüferspor ve Fethiyespor’da da görev aldı.

"YARIM KALAN İŞİMİ TAMAMLAYACAĞIM"

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde bir açıklama yapan Mert Er Estik, “Yarım kalan bir işim vardı onu tamamlamak için geldim. Şehir olarak taraftarımızla çok sevdiğim bir camia için tekrar ter dökecek olmak benim için büyük bir onur büyük bir gurur" dedi

"BAŞARILI BİR OYUNCU"

Nazilli Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Koşar ise; "Mert Er daha öncede formamızı giyen gerek kişiliği gerekse futbolculuğu ile başarılı bir kardeşimiz 2. Lig yapılandırması kapsamında kendisi ile tekrar anlaşma sağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederim” diyerek oyuncuya başarılar diledi.