CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a saldırı sonrasında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Torun’a CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile il yöneticileri eşlik etti. İlk olarak Didim Belediyesini ziyaret eden Torun’u Başkan Atabay ve ekibi, İlçe Başkanı Nurettin Koçak ile ilçe yöneticileri karşıladı. CHP Genel Başkan yardımcısı Torun, Başkan Atabay’a yönelik saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, “Başkanın yıllardır sürdürdüğü mücadelesinin yanındayız. Yanında olduğumuzu bildirmek için buradayız.” dedi. Başkan Atabay ise Genel Başkan Yardımcısı Torun’a destekleri için teşekkür ederken Didimlilerden aldıkları güçle bu tür şer odaklarına karşı mücadelelerinden geri adım atmayacaklarını ifade etti.

“KORKUTMAYA ÇALIŞTILAR AMA BAŞARAMADILAR”

Torun ve beraberindekiler daha sonra CHP Didim İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyarette partililerle bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Başkan Atabay’a yönelik saldırıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Torun, açıklamasında şunları kaydetti: “Değerli arkadaşlar gerçekten buraya kutlama için gelebilseydim, belediye başkanımı başarılarını o güzel Didim’imize hizmetlerini anlatmak için gelseydim ama bugün kendisine geçmiş olsun demek için buradayım. İnşallah önümüzdeki günlerde de Didim’de Deniz Başkanın bize sunduğu o güzel hizmetlerin açılışları için geleceğiz, o mutluluğu paylaşacağız. O eşkıyalar o mafya bozuntularına pabuç bırakacak değiliz. Kendisi seçimlerden önce de başlattığı bu mücadelesini seçim döneminde de her türlü çirkinliği her türlü olumsuzluğu yapmalarına rağmen o onurlu mücadelesini devam ettirdi. Siz hemşerilerimizin menfaatinizi savundu. Hiçbir tehdide hiçbir şantaja hiçbir baskıya boyun eğmedi. Didim halkını da yanına alarak haklı mücadelesini devam ettirerek dimdik durdu. Korkutmaya çalıştılar her türlü ayak oyunları denediler ama başaramadılar. Her şeyi yaptılar ellerinden gelen her türlü çirkinliği yaptılar ama en son işi o kadar ileriye götürdüler ki şiddete başvurdular darp ettiler. Bunu kabul etmemiz mümkün değil ama ne yaparlarsa yapsınlar başarmaları mümkün değil. Sayın başkanımız Didimli hemşehrilerimizin her zaman menfaatine olacak işler yapacak ve her zaman hizmetinde olacak.”

“SAHİPSİZ DEĞİL”

Torun, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz de sonuna kadar dediğimiz gibi yanında olacağız. Bundan emin olun hiçbir tereddüdünüz olmasın. Onlara da aslan pabuç bırakmayız şimdi bakın onların uzantıları içinde iş birliği içerisinde bulundukları her yerden kokuları gelmeye başladı. Lağım patladı her tarafa korku sardı. Uzantıları var ama bir üzüntümüz var ki bunları her gün ekranlarda sosyal medyada kimlerle iş tuttukları, kimlerle iş birliği içerisinde olduklarını görüyoruz. Didim'de bir AK parti milletvekilinin de bu mafya bozuntularının ruhsatsız otelinin açılışına katılmasından dolayı da üzüntümüzü ifade ediyoruz. Ne hale gelmişiz kimin kim olduğu belli değil, kimin kiminle gayri meşru ilişki içerisinde olduğu belli değil! Ama temizleyeceğiz arkadaşlar, lağım patladı, pislik ortaya saçıldı, bunları böyle süpürgeyle, deterjanla temizleyeceğiz. Hepimize geçmiş olsun inşallah böyle bir olayı daha asla yaşamayız yaşamayacağız başkanımız sahipsiz değil önce siz yanındasınız biliyorum sonra da biz yanındayız.”