Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İncirliova İlçe Teşkilatı, Acarlar Mahallesi'nde mahalle yönetimi ve sandık başkanları toplantısı düzenledi. Bir kahvehanede yapılan toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

"ACARLAR'DA SEÇİME HAZIRIZ"


Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Celbek, mahalle başkanlığı görevini, eski belde teşkilatı başkanı Veysel Yağız'ın devraldığını söyledi. Yağız ve oluşturacağı ekibine görevinin hayırlı olmasını dileyen Celbek, "Acarlar'da seçime hazırız" ifadelerini kullandı.

"BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ"


Görevini layıkıyla yapacağının altını çizen Mahalle Başkanı Yağız da, "30 kişilik bir yönetim oluşturmayı düşünüyoruz. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herkesi kucaklamaya çalışacağız. Birlik ve beraberliğimize büyük önem veriyoruz. Üye kayıtlarımızı hızlandıracağız. Ben değil, biz olacağız" diye konuştu.

"TÜM SEÇİMLERİ, BİRİNCİLİKLE TAMAMLADIK"


Partisinin 20 yıl önce kurulduğunu ve 19 yıllık bir iktidar hikayesi olduğunu belirten İl Başkanı Ömer Özmen de, "Bugüne kadar tüm seçimleri, birincilikle tamamladık. Sandıkta, milletimiz her defasında bize büyük teveccüh gösterdi ve bugüne kadar geldik" diye konuştu.

"İKİ YIL BOYUNCA SAHADA AKTİF GÖREV ALACAĞIZ"


Özmen, seçimin 23 Haziran 2023'te yapılacağını, önlerinde 2 senelik seçimsiz bir zaman dilimi olduğunu ifade ederek, "Kesinlikle erken seçim yok. Seçim zamanında olacak. Allah'ın izni ile Türk siyasi tarihinin, demokrasi tarihinin en uzun seçim kampanyalarından birisini başlatmış olduk. İki yıl boyunca sahada aktif olarak görev alacağız. 19 yıl boyunca, 20 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız hepimizi sırtladı, onun gölgesinde ülkemizi buraya getirdik. Büyük ve güçlü Türkiye noktasında adımlarımızı attık, şimdi AK Parti teşkilatlarının sırası geldi. Cumhurbaşkanımızı inşallah bundan sonraki süreçte biz yükleneceğiz. Biz onu inşallah 2023 seçimlerinin ilk turunda cumhurbaşkanlığına taşıyacağız" dedi.

"SANA DESTEĞİMİZ TAM ERDOĞAN"


"Allah razı olsun, tüm arkadaşlarımızın zaman zaman sosyal medyada, 'Seninleyiz Erdoğan', 'Sana desteğimiz tam Erdoğan' diye cumhurbaşkanımızın fotoğrafları ile paylaşım yaptıklarını görüyoruz. Sosyal medyada hikayelerine yazıyorlar. Ama artık iş sosyal medyada fotoğraf paylaşmakla, gövde gösterisi yapmakla bitmiyor" diyen Başkan Özmen, sosyal medyanın yanı sıra yüz yüze parti çalışması yapmanın önemine işaret etti. Toplantının devamı, basına kapalı şeklinde devam etti. Öte yandan Başkan Özmen, toplantı öncesinde kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafları ziyaret etti, partiye katılmak isteyen vatandaşların da üyeliklerini kabul etti.