Az sayıda seyircinin izlediği maçta Afyon Bolvadin Belediyespor ve Kuşadasısporlu yöneticiler de yer aldı. İlk dakikalarda her iki takım da kontrollü olarak maça başlarken, gol Afyon Bolvadin Belediyespor’dan 23. dakikada kaptan Ercan Kuruçay'ın ayağından geldi: 0-1. İlk yarıda fazla etkili olamayan Kuşadasıspor soyunma odasına mağlup olarak gitti.

HAKEMLERE TEPKİ


Maçın ilk yarısı sonunda yanlış ve taraflı yönetimi iddiasıyla Kuşadasısporlu futbolcular ve yöneticiler hakemi ablukaya alırken güvenlik güçleri hakemi soyunma odasına götürdü. Maçın ikinci yarısında etkili olması beklenen şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülen Kuşadasıspor üstünlüğü rakibine kaptırdı. Maçın 83. dakikasında Ali Şentürk topu ikinci kez Kuşadasıspor ağları ile buluşturunca Bolvadin Belediyespor 2-0 öne geçerek kendi evinde 3-0 kaybettiği maçın rövanşını 2-0 galip gelerek aldı.
Kuşadasıspor yöneticileri ve futbolcular maçın 3 hakemine de tepki göstererek özellikle orta hakemin maçı katlettiğini savundu. Gupta son haftaya girilirken grup liderliğini kazanarak ipi göğüsleyecek takım 10 puanlı Sökespor, 9'ar puanlı Kuşadasıspor ve Bolvadin Belediyespor arasından çıkacak. Son hafta Bolvadin Belediyespor-E.G. Sökespor, Kuşadasıspor-Afyon İscehisarspor maçlarının sonucu, grup birincisini tayin edecek.