Profesyonel kalitede videolar oluşturmak için video düzenleme yazılımı kullanılabilir. Bu yazılım aracıyla düğün filmlerini, doğum günü partisi videolarını, seyahat kliplerini, oyun videolarını ve çok daha fazlasını düzenleyebilirsiniz. Burada, çevrimiçi olarak en iyi video düzenleme yazılımlarının listesini hazırladık. Ayrıca video düzenleme uygulamasıyla ilgili sık sorulan bazı soruları yanıtlayacağız ve farklı amaçlar için en iyi video düzenleme uygulamasını seçmeniz için bazı ipuçları vereceğiz.

1. InVideo

InVideo Önerdiğimiz ilk video düzenleme platformu InVideo'dur. Bu tek platform, videoları yalnızca bir tarayıcı ve sabit bir internet kotası ile düzenlemenize izin veren birçok özellikle donatıldığından, güvenilir bir düzenleyici olarak video düzenleme işi yapmanıza olanak tanır. Sağlanan özellikler çok fazla ve eksiksizdir. Örneğin, videoları düzenlemek için kullanabileceğiniz binlerce şablon var. Ayrıca, Kes, Kırp, Kırp ve diğerleri gibi video düzenleme için çok temel özellikler vardır. Bu nedenle, yeni başlayanlar için videoları nasıl düzenleyeceğiniz konusunda kafanızın karışması konusunda endişelenmenize gerek yok, zaten süper eksiksiz ve erişimi kolay kılavuzlar ve şablonlar var. Ayrıca InVideo, kendi marka logonuz için infografikler, posterler, afişler oluşturmanıza da olanak tanır. InVideo platformuna Windows, Mac ve iPad'den erişebilirsiniz.

2. Clipify

Clipify Clipify, tüm popüler formatları destekleyen tam özellikli bir video düzenleyicidir: AVI, MOV, MP4, vb. Çekimleri bölme, kırpma ve karıştırma gibi temel işlevlere ek olarak, bunları otomatik olarak iyileştirmeye ve video hızını kontrol etmeye olanak tanır. Yazılım ayrıca birkaç müzik parçası ekleme ve ses seviyesini doğrudan zaman çizelgesinde ayarlama fırsatı sunar. Yaratıcı insanlar için yüzlerce görsel efekt, geçiş ve hazır başlık var. Yazılım, Full HD videoları TV, akıllı telefonlar, oyun konsolları için dışa aktarabilir, DVD'ye yazabilir ve doğrudan YouTube'a yükleyebilir.

3. VideoProc

VideoProc VideoProc, videoları, sesleri ve DVD'leri düzenleme, dönüştürme, yeniden boyutlandırma ve ayarlama işlevlerine sahip, kullanımı kolay ancak güçlü bir video düzenleme yazılımıdır. Eşsiz tam GPU hızlandırmasını temel alarak büyük/4K/8K videolarla zahmetsizce çalışmanıza olanak tanır. Büyük HD görüntüleri işlemek ve rötuş yapmak için işlevler sağlar. Yalnızca videoları düzenlemekle kalmaz, aynı zamanda videoları dönüştürmenize, indirmenize ve kaydetmenize de olanak tanır.

4. Aiseesoft Video Converter Ultimate

Aiseesoft Aiseesoft Video Converter Ultimate, video düzenlemek için hepsi bir arada bir çözümdür. Her tür videoyu dönüştürmek için yeteneklere sahiptir. Dönüştürme için 1000'den fazla video veya ses formatını destekler. Güçlü düzenleme özellikleri sağlar. Bir dizi video düzenleme filtresine sahiptir. Bu hepsi bir arada video dönüştürücünün kullanımı kolaydır. Video/ses dosyasını sadece üç basit adımda dönüştürebilirsiniz. Güçlü özellikler sağlar ve profesyonel benzeri bölünmüş ekranlı videolar oluşturmanıza olanak tanır. Araçla birlikte esnek lisanslama seçenekleri mevcuttur.

5. CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector Cyberlink PowerDirector, hızlı işleme ile birçok gelişmiş özellik içerir. Windows yazılımı, diğer birçok video düzenleme aracıyla karşılaştırıldığında efektleri çok daha hızlı yükleyebilir. Çarpıcı kalitede 360 derece videolar oluşturabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda slayt gösterilerini, 3D düzenlemeyi, animasyonlu tasarım araçlarını ve ekran kaydını da destekler. Cyberlink Power Director, evde video düzenleme için uygun olmayabilir. Ancak, profesyonel video düzenleme söz konusu olduğunda araç kesinlikle parlıyor. Yazılım, onu serbest çalışanlar ve küçük film stüdyoları için ideal kılan çok sayıda özelliği destekler.

6. Wondersahre Filmora

Wondersahre Filmora Wondershare Filmora, kolay ve modaya uygun bir video düzenleyicidir. Hikayelerinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Filmora, FilmoraPro, iş için video çözümleri ve Filmstock gibi çeşitli düzenleme çözümlerine sahiptir. Filmora9, tüm içerik oluşturucular için bir video düzenleyicidir. Karmaşık hikayeler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Windows ve Mac platformlarını destekler. Filmora9, yükseltilmiş işleme, yeni yerleşik efektler vb. gibi yeni özellikler içerir.

7. OpenShot

OpenShot OpenShot, tonlarca harika özelliğe sahip ücretsiz bir video düzenleme uygulamasıdır. Uygulama, güzel videolar oluşturmanıza izin veren basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Bu uygulama ile sınırsız parça düzenleyebilirsiniz. Platformlar arası video düzenleyici Windows, Mac ve Linux'u destekler. Muhtemelen bu uygulamanın en iyi özelliği, yalnızca pahalı düzenleme uygulamalarında bulunan ağır çekim ve ipucu efektleridir.