MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyeleri, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ile çok sayıda partilinin yer aldığı ziyarette MHP’li Pehlivan, karşılıklı istişarelerde bulundu.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN”


Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Pehlivan, “MHP İl Başkanımız Sn. Haluk Alıcık ve İl yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ettim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi-Ülkücü harekete hizmet etmek ve Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde olmak bizler için şereftir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin zorlu imtihanlarda türbedarı, kurşun gibi ortamlarda hissedarı, zulmet dolu günlerde bayraktarı, çetin şartlarda sancaktarı olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı siz dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum. El birliği, güç birliği, ülkü birliği ile kutlu davamızı yarınlara güçlü taşıyalım.” diye konuştu.
Pehlivan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP’li Alıcık, “Hevesle, heyecanla, imanla, akılla, yürekle, iradeyle, vazgeçilmez yeminle mutlaka başaracağız, muhakkak davamızı yaşatacağız. Bir gün bu salondakiler toprak olduğunda, niyazım odur ki, arkamızdan gelen nesiller milli beka mücadelemizi iftiharla ansınlar, davaya sadakatimizi Fatiha’larla yad etsinler.” şeklinde konuştu.