Germencik Belediyesi'nin bünyesinde kurulan 'İnya' şirketinin, tarımsal kalkınma kooperatifleri aracılığıyla üreticilerden aldığı, işlediği ve ambalajladığı ürünler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Ege Et ve Kuşadası Belediyesi Ada Market’in ardından Ödemiş Belediyesi'nin yakın zamanda hizmete açacağı OTAMIŞ Halkın Marketi'nde yerini aldı. Üreticilerin zeytin, incir ve benzeri ürünlerinin satışından daha fazla gelir elde etmelerine destek olmayı amaçlayan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in girişimleri sonucunda, satış ağını biraz daha genişleten İnya markası, Ödemiş halkı ile buluşmak için geri sayıma başladı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Ödemiş’i ziyaret eden Başkan Öndeş, Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile bir araya geldi. Başkan Öndeş, Eriş ile birlikte 'OTAMIŞ Halkın Marketi' adlı kooperatif ürünleri satış mağazasını inceledi. Yapılan çalışmalardan dolayı Eriş’i tebrik eden Öndeş, İnya ürünlerinin Ödemiş halkıyla buluşmasına verdiği destek için de kendisine teşekkür etti.

GERMENCİK’İN MARKASI


Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İnya’nın Germencik’in markası olduğunun altını çizerek, "İnya olarak üreticimizin gözünün nuru, ilçemizin hazineleri olan kıymetli tarım ürünlerini tanıtmaya, halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.