İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, İncirliova'nın en büyük mahallesi olan Acarlar'da üye standı açtı. Gün boyu açık kalan stantta görev yapan parti yöneticileri, vatandaşların üyelik başvurularını kabul etti. İlçe Başkanı Ahmet Alak da bir grup yönetim kurulu üyesi ile birlikte kahvehaneleri dolaşarak, vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ziyareti de yapan Alak, kendisine anlatılan sorun ve talepleri dinledi.

"GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ"

Başkan Alak, parti binasına gelemeyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için Acarlar'da üye standı kurduklarını söyledi. İYİ Parti'nin Türk milletinin umudu ve emrinde olduğunu belirten Başkan Alak, " Türkiye'de birinci parti olarak seçimleri tamamlayıncaya kadar çalışmalarımızı devam ettirmeyi düşünüyoruz. Cenab-ı Allah bizleri inandığımız yoldan döndürmesin inşallah. Gün geçtikçe daha da büyüyen bir aile oluyoruz" dedi.

PARTİYE DAVET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ülkeyi yönetecek bir lider olduğuna kanaat getiren tüm vatanseverlere teşekkür eden Alak, "İnananları mahcup etmemek adına Türk milletimizin emrinde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp Allah'ın izniyle de başaracağız. Herkesi başarılı olacağımız bu yolda bizimle beraber olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.