Sanata ve sanatçıya destek vermeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi, pandemi nedeniyle zor günler yaşayan yerel sanatçılara ve müzisyenlere destek olmak amacıyla hafta sonları çeşitli mahallelerde konserler düzenlemeye başladı. Yerel sanatçıların ilk adresi ise Güzelçamlı Mahallesi oldu.

DOYASIYA EĞLENDİLER


Pandemi kuralları doğrultusunda gerçekleşen ilk konserde vatandaşlar sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Müziğin ritmine kendilerini kaptıran vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

MÜZİSYENLERDEN TEŞEKKÜR


Güzelçamlı Meydanı'nda konser veren müzisyenler, sahneye ve enstrümanlarına kavuşmanın mutluluk verici olduğunu belirtti. Müzisyen Semih Pişkin, “Müzisyenler olarak bu süreçte çok zorlandık. Borç içinde olan pek çok arkadaşımız var. Hepimiz bunun psikolojik ve mental yorgunluğunu taşıyoruz. Bu konser çok iyi geldi" dedi. Müzisyen Burhan Çadırcı ise "Bu zorlu zamanda Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin yanımızda olması bizleri mutlu etti. Bu konserler bize kendimizi iyi hissettirdi” diye konuştu.

SIKINTILARIMIZI UNUTTUK

Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından müzisyenler Güzelçamlı Meydanı'nı dolduran vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Etkinlikten memnun kalan vatandaşlar da pandemi nedeniyle geçirdikleri sıkıntılı günlerin ardından konserin kendilerine moral olduğunu belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen konserler devam edecek. 22 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da Panionion ve Balıkçılar Meydanında, 26 Haziran Cumartesi günü ise saat 16.00’da Kadınlar Denizi ve Davutlar Pazar yerinde müzisyenler vatandaşlarla buluşacak.