İşitme Cihazı ve İşitme Merkezi alanında en çok tercih edilen markası olan ve 70'den fazla şubesiyle Türkiye'nin en büyük İşitme Merkezi Zinciri olan Si-Ser İşitme Cihazları'nın 3'üncü şubesi Nazilli'de hizmet vermeye başladı. Yeşil Mahalle'de Nazilli Devlet Hastanesi poliklinik orta kapısı karşısında bulunan Si-Ser'in açılış törenine, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Bozdoğan Kantar, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ Partili yönetim kurulu üyeleri, NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı ve Si-Ser İşitme Cihazları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç ile STK temsilcileri katıldı.

İŞİTME CİHAZLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan tören, açılış duası ile başladı. Si-Ser İşitme Cihazları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç'ın açılış konuşması yaptı. Ardından açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Bozdoğan Kantar, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ partili yönetim kurulu üyeleri ile Si-Ser İşitme Cihazları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç kesti. Daha sonra şubeyi gezen davetliler, Şube Müdürü Kerim Kangöz'den cihazlar hakkında bilgi aldı.

"BİZİM VE ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞIDIR"

Nazilli ve Aydın bölgesinde aynı standartta 20 yıldır hizmet verdiklerini ifade eden Si-Ser İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç, “Özellikle 5 duyu organınsan birisi olan kulağın zedelenmesi durumunda yerine koymuş olduğumuz işitme cihazının iyi uygulanmaması halinde kişinin dünya ile irtibatı kesiliyor. Biz bu irtibatı tekrar kurmak için elimizdeki bütün imkanları seferber ederek, teknolojiyi, psikolojiyi, fizyolojiyi, nörolojiyi ve elektroniği kullanarak bir ürün üretiyoruz. Şuanda ürettiğimiz bu cihaz ve ürünler dünyanın 50 ülkesinde aynı kelime, sesi üretiyor. Şuanda burada açılışını yaptığımız şubenin ürünleri tüm dünyada satılıyor. Amerika'dan Çin'e kadar. Bu bizim ve ülkemizin gurur kaynağıdır. Burada üretilen ürün bizim ve Türk mühendislerinin göz nurudur. Bundan sonraki süreçte de sizin desteğiniz ile daha iyi hizmet vereceğiz. Türkiye'de 70'in üzerinde şubemiz bulunmaktadır. 300'ün üzerinde de bayimiz mevcuttur. Özellikle son 10 yıldır bu sektörün gelişmesi adıma büyük emek harcadık. Bundan sonra da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Nazilli'ye açtığımız 3'üncü şubemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.