Efeler ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve 3 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere hitap eden Özel Aydın İlgi Anaokulu, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısı ile 6 yaş grubu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Özel Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, Okul Müdürü Ceyda Çetinkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle velilerin çağrılmadığı törende minik öğrenciler, öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Keplerini hep birlikte havaya atan öğrenciler, mezuniyetlerini kutladı. Törende konuşan Anaokulu Kurucusu Dönmez, mezun olan öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.

"ÖĞRENCİLERİMİZİ MEZUN ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"


Okul Müdürü Çetinkaya, Özel Aydın İlgi Anaokulu'nun 3 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak, "Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre eğitim programı hazırlayan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen ve aktif eğitim anlayışını önemseyen bir eğitim kurumuyuz. Aydın’da 3 ile 6 yaş arası çocuklara eğitim-öğretim hizmeti veriyoruz. Yine bir eğitim-öğretim döneminin sonuna geldik. Okul olarak, öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğu ve keyfini yaşıyoruz. Kendilerini mezuniyetlerinden dolayı tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Temmuz ve Ağustos aylarında, yaz okuluna devam edeceklerini belirten Çetinkaya, yeni öğretim-öğretim dönemine şimdiden hazır olduklarını dile getirdi. Çetinkaya, tüm öğrencileri Özel Aydın İlgi Anaokulu'nun eğitim ayrıcalıklarından yararlanmaya davet etti.