“Kan ver can ol, kan ver nefes ol” sloganıyla yapılan etkinliğe AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile il ve ilçe kadın kolları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Gönüllü kan bağışının önemine dikkat çekmek için bir araya geldiklerini belirten Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, "Her ilçede teşkilat üyelerimiz mobil araçlarda kan verecek. Kan bağışında bulanan tüm arkadaşlarımız için birer adet fidan dikeceğiz. Güzel bir kampanya oldu. Tüm vatandaşlarımızı gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz” dedi.

KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ


Kan bağışı kampanyasına destek olduğunu belirten Milletvekili Posacı, "Covid-19 salgını nedeniyle kan stokları ciddi anlamda azaldığını biliyoruz. Bu bakımdan bu kampanyanın önemli olduğunu görüyoruz. Ben de koronavirüse yakalandığımda plazma tedavisi olmuştum. Herkesi kampanyaya destek olmaya ve kan bağışına davet ediyoruz.”

AŞI DA REKOR KIRIYORUZ


AK Kadınlar tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına Aydın'ın da destek verdiğini dile getiren Özmen, “Kan stoklarını ihtiyaç noktasında tutmak icin gayret sarf ediyoruz. Meydanda aynı zamanda Mobil Aşı TIR'ımız da faaliyet gösteriyor. Türkiye aşılamada rekor üstüne rekor kırıyor. Hem sağlık çalışanlarına hem Kızılay yetkililerine gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz" diye konuştu.