Bölgesel Amatör Lig’de oynadığı üç maçı kazanarak grubu lider tamamlayan Söke Voleybol adını final grubuna yazdırarak Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Bodrum Doğuş Spor ile karşılaşacak. A Grubu’nda yer alan Söke Voleybol’da Antrenör Mutlu Yıldırım, final etabı öncesinde açıklamalarda bulundu.

“BAŞARIMIZI TEKRAR ETMEK İSTİYORUZ”


2. Lig’e yükselme Play-Off etabına en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydeden Yıldırım, “Denizli’de grup maçlarında alt yapı oyuncularımızla elde ettiğimiz başarıyı Burdur’da oynanacak olan Play-off maçlarında da tekrar etmek istiyoruz. Bir oyuncumuz sakatlığı, 3 oyuncumuz üniversite sınavı sebebiyle gelemiyor. Ancak kadroda olan oyuncularımızla 2. Lig’e çıkmak için mücadelemizi son sayıya kadar sürdüreceğiz. Bu turnuva için bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

FİKSTÜR BELLİ OLDU


Söke Voleybol, gruptaki ilk maçında 21 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, 22 Haziran Salı günü saat 14.00’da Denizli Büyükşehir Belediyespor, 23 Haziran Çarşamba günü saat 13.00’da Bodrum Doğuş Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmalar Burdur Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.