AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ilçe ziyaretlerine Germencik ile devam etti. İl Koordinatörleri Tuğrul Cıvgın, Fahrettin Demirtaş, İl Tanıtım Medya Başkanı Erol Arıkan, İl Başkan Yardımcıları Cihat Akkuş, Uygur Çetin ve Mehmet Arkun ile birlikte Germencik'e gelen Başkan Özmen'in ilçedeki ilk durağı, parti binası oldu. İlçe Başkanı Mustafa Bircan ve yönetimi, Belediye Meclisi Üyesi Hicran Tütüncü, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Hoşer ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Köse'nin katılımı ile toplantı yapan Başkan Özmen, toplantı öncesinde, AK Parti Siyaset Akademisi’ni bitiren Necip Arslan’a başarı belgesini takdim etti.

CUMHURBAŞKANI MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞACAK


Partisinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özmen, ilçe programlarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Malum önümüzde yaklaşık 2 yıla yaklaşan bir seçimsiz süreç var. Bu süreçte de biz, ilçelerimizde mahalle ve sandık yönetim kurullarının eksiksiz oluşması noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Haziran ayı sonuna kadar eksik mahalle ve sandık başkanlarımız kalmayacak. Bununla ilgili talimatı biz ilçe başkanlarımıza çok önceden vermiştik. Bir değişiklik olmazsa bu ayın son haftasında Cumhurbaşkanımızın katılımı ile online olarak tüm Türkiye'de mahalle başkanları toplantısı icra edilecek" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI SEÇİMLERDE ALACAĞIZ"


Erken değil, zamanında seçim olacağının altını çizen Başkan Özmen, "2023 seçimlerinin önemine bigânen AK Parti, özellikle bu kampanya dönemini biraz erken başlattı. Bazı arkadaşlar bunu erken seçim çalışması olarak algılıyorlar ama erken seçim falan yok, seçim zamanında olacak. Sadece biz, çalışma sürecimizi uzatmış olduk. Cumhurbaşkanımızın bize büyük kongreden sonraki talimatı olan yarın seçim varmış gibi çalışıldı. İlçelerimiz de bu noktada hazır hale gelmek üzereler. Alışılanın dışında bir çalışma temposu ile önümüzdeki günlerde Aydın'da AK Parti'nin sahada daha etkin olduğunu tüm arkadaşlarımız görecek. Sadece ilçe başkan ve yönetimlerinin değil, mahalle ve sandık yönetimlerinin üç kademe ile birlikte sahada aktif olduğu bir sürece hep birlikte giriyoruz. Birim başkanlarımız aktif olarak kendi birimleri ile ilgili çalışmalar yapacak. Öyle ümit ediyorum bu çalışmalarımızın karşılığını önce 2023, sonra 2024 seçimlerinde Aydın'da alacağız" diye konuştu.

DEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Toplantının ardından Başkan Özmen, Mursallı Mahallesi’ne geçti. Kısa süre önce muhtarlığa seçilen Ali Demir’e görevinin hayırlı olmasını dileyen Özmen, daha sonra mahalle esnaflarını, Mursallı ve Moralı Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ve partisinin kurucularından Veli Girgin’i ziyaret etti. Girgin ile evinde bir süre sohbet eden Özmen, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan kızı Şeyma Girgin'e de Siyaset Akademisi başarı sertifikasını teslim etti.