Nazilli'de merkez mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda tüm eksiklerin tamamlanması ve kırsal mahallelerden gelen taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için talimat veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Beğerli Mahallesi’nde de yatırımlarına hız verdi. Araç yoğunluğunun fazla olduğu yaklaşık bin metrelik alanda yol açma çalışması gerçekleştiren Nazilli Belediyesi ekipleri, düğün salonunun bulunduğu alanda istinat duvarı güçlendirme çalışması yaptı.

KENTİN HER NOKTASINA EŞİT HİZMET

Kırsal Mahallede yaptığı çalışmanın ardından mahalle sakinlerinin talebi üzerine Beğerli ve Uzunçam Mahallelerine hakim olan tepede dev Türk Bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Özcan, “Desteğini ve sevgisini her zaman hissettiğimiz hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmeye, kentimizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HIZLI VE ETKİN ÇALIŞMA

Nazilli Belediyesi’ne iletilen taleplerin kısa sürede yerine getirildiğinin altını çizen Beğerli Mahalle Muhtarı Celalettin Şanlı; “Çok kısa bir sürede başkanımız sayesinde Beğerli ve Uzunçam köylerinin en üst noktasına hakim olan tepemize bayrağımızı diktik. Kürşat Başkanımızdan Allah razı olsun. Yaklaşık 1 ay önce Karataşı mevkisinden gelen araç yoğunluğu nedeniyle bir yol sorunumuz ortaya çıktı. Biz de durumu başkanımıza ilettik. Bir hafta içerisinde sorunumuz çözüme ulaştı. Bin metre uzunluğunda çevre yolumuz şuan faaliyette. Sadece 150 metresi rampa olduğu için parke taşı döşemesi yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gelip yolu açtı. Düğün salonumuzun olduğu alanda istinat duvarımızda göçüklük vardı. Önceki dönem muhtarımızdan kalan aksların kenarlarına istinat duvarı çekildi. Orada yaşayan 4 aile ve üreticilerimiz için bir geçit görevi gördü. Tamirinin yapılmasıyla da güvenli bir hale getirilmiş oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.