Aydın’ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından organize edilen Kanaat Önderleri Toplantısı’na katıldı. Toplantıya katılan isimlerden biri de Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun oldu. Başkan Coşkun, toplantıda CHP lideri Kılıçdaroğlu’na esnafın sorun ve sıkıntılarını iletti.

“EN ÇOK SIKINTIYI ESNAF ÇEKTİ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Coşkun, “Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı Tarafından Organize Edilen Toplantıda CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Söke’de yaşayan pazarcı esnafımızın sorunlarını ilettik. Pandemi döneminin en zor sınavını veren esnaf kesimi pazarcı esnafı olmuştur. Toplantıya Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ile birlikte katılım sağladık. Pandemi süreci boyunca en çok sorun ve sıkıntıyı esnaf ve sanatkarımız çekti. Oda başkanı olarak Birlik başkanım Selahattin Çetindoğan ile birlikte esnaf ve sanatkarlarımızın kıymetli pazarcı esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları sözlü olarak anlatmanın yanında ayrıca Sayın Kılıçdaroğlu’na dosya halinde teslim ettik.” diye konuştu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Coşkun, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Sayın Kılıçdaroğlu tüm kanaat önderlerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacaklarını, dile getirilen birçok konunun CHP Genel Merkezi tarafından kanun tasarısı olarak teklif edildiğini iletti. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı esnafın sesine ses verdikleri için Sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, her zaman esnafımızın yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, CHP Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız’a bizleri böyle bir önemli organizasyonda bir araya getiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Teşkilatına, Söke CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan’a teşekkür ederim.”