Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından Aydın Kurucu İl Başkanlığı'na atanan Selçuk Yasan, yönetim kurulunu oluşturmasının ardından, il kadın ve gençlik kolları ile ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdi. Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Başkan Yasan ve yönetimi, 17 ilçeden 6’sında ilçe başkanını belirledi. Ataması yapılan Ferhat Kılıç Efeler’de, Şenay Altıntaş Bozdoğan’da, Kazım Aslan Nazilli’de, Yusuf Karakobak Germencik’te, Alim Koç Kuşadası’nda ve Gürhan Kurtboğan da Söke’de ilçe başkanı oldu. Göreve başlayan ilçe başkanları ile bir araya gelen Başkan Yasan ve yönetimi, kendilerine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

“GÜÇLÜ BİR KADRO İLE GELİYORUZ”

Açıklamalarda bulunan TDP İl Başkanı Selçuk Yasan, partisine ve Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e vatandaşların yoğun bir teveccühü olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi, kentimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandırdı. Kısa sürede önemli mesafe kat ettik. Pandemi ve ekonomik sıkıntıların tüm zorluklarına rağmen 6 ilçe başkanımızın atamasını yaptık. Önümüzdeki 14 gün içinde daha yoğun çalışmalar içerisine gireceğiz. İl gençlik ve kadın kolları başkanlarımızı, 3-4 ilçe başkanımızı atayacağız. Bir aksilik olmazsa yönetimleri hazır olan 6 ilçe başkanımız, kongrelerini yapacak. Biz de ay sonu ya da temmuz ayı başında il kongremizi gerçekleştireceğiz. Aydın'da güçlü bir kadro ile gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

“ÇARE SARIGÜL”

TDP Genel Başkanı Sarıgül'ün yaptığı açıklamaların kendilerine geri dönüşünün çok olumlu olduğunu dile getiren Yasan, "Genel başkanımızın açıklamalarını dinleyen, okuyan vatandaşlarımız, bizi gördüklerinde ya da aradıklarında partimiz ile ilgili kendilerini bilgilendiriyoruz. Zaten mevcut iktidarın faaliyetlerinden dolayı vatandaşlarımız, her anlamda yıprandı, artık değişim kaçınılmaz. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği tüm vatandaşlarımız partimize katılmak istiyor. Biz de ‘Çare Sarıgül’ deyip tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz" ifadelerini kullandı.