3. Lig’de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Naz Naz’da 2. Lig hazırlıkları devam ediyor. Şampiyon kadronun iskeletini korumak isteyen siyah beyazlılarda yönetim, iki kanat oyuncusu ile yeniden anlaştı. Kulüple 1’er yıllık sözleşme uzatan Aytaç Deniz ve Hasan Demir için Demirören Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.


HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ


İmza töreninde hazır bulunan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Koşar, “Bir yıllık daha sözleşmesi olan başarılı kanat oyuncumuz Hasan Demir’in sözleşmesinde yapılan görüşmeler sonrasında yenileme yapılması uygun görüldü ve Hasan kardeşimiz ile yeni sözleşme imzaladık. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.


TEKRARDAN BAŞARILI GÜNLER GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM


Yuvada kalan başarılı kanat oyuncusu Hasan Demir ise, “ Nazilli Belediyespor ailesinde olmaktan mutluyum. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluk sonrasında tekrardan bu forma altında başarılı günler geçireceğime inandığım için kulübümle tekrar anlaşmak beni gururlandırdı. Camiamıza hayırlı olsun’” ifadelerini kullandı.

AYTAÇ, SEVDİĞİMİZ BİR OYUNCUMUZ


Aytaç Deniz’in imza törenine katılan yönetici Oktay Asuman, “Tecrübeli kanat oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olsun. Aytaç Deniz bildiğimiz, sevdiğimiz ve performansı ile de şampiyonlukta büyük emeği olan bir oyuncumuz. Kendisine ayrıca teşekkür ederim” derken Aytaç Deniz ise, “2020-2021 sezonunda yaşanılan şampiyonluğun ardından, evim gibi benimsediğim kulübümüzde tekrar yeni başarılar için ter dökecek olmak beni mutlu etti. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.