Aydın’ın altyapısını yenileyerek kalıcı hizmetler sunan ve birçok ilçede içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve tarımsal sulama yapım işlerini sürdüren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( ASKİ) iş makinesi filosunu 37 adet Beko Loder kazıcı yükleyici, 1 adet toprak silindiri, 1 adet Greyder ile güçlendirdi.
Kentin ihtiyaçları doğrultusunda Aydın’ın her köşesinde kalıcı, işlevsel ve modern altyapı hatları oluşturmak için çalışan ASKİ ekipleri; Atatürk Kent Meydanı’nda sergilenen yeni araçlarla birlikte gücüne güç katarak çalışma hızını daha da arttıracak.


‘KAYNAKLARIMIZI DAHA FAZLA HİZMET EDEBİLMEK İÇİN ETKİN VE VERİMLİ KULLANIYORUZ’


Araç filosuna katılan 39 yeni iş makinesi ile Aydınlılara daha fazla hizmet edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kaynaklarımızı halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda daha fazla hizmet edebilmek için etkin ve verimli kullanıyoruz. Araç filomuza kattığımız 39 yeni iş makinesi ile birlikte ASKİ ekiplerimiz çok daha hızlı çalışmalar gerçekleştirecekler. Aydınlıların hizmetine giren bu araçlarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.