Aydın’ın Çine ilçesinde çalışmalarını sürdüren MHP Çine Kadın Kolları İlçe Yönetimi belirlendi. MHP Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Serap Çelikkan başkanlığındaki yeni yönetim, parti binasında gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine Eski Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve partililer katıldı. Serap Çelikkan başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Müzeyyen Çetin, Rahime Yıldırım, Hale Kapyalı, Ömür Erdoğan, Birgül Boz, Dilek Emir, Gülseren Akar, Gülşah Barak, Burcu Kurt, Emine Bilgiç, Zeynep Gülseven, Hatice Cucu.”

“KADIN KOLLARIMIZ GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAKLAR”


Toplantıda konuşan MHP Çine İlçe Başkanı Oluç, “Kadın kolları bizim için çok önemli. Bu kutlu davaya hizmet etmek için yönetime gelen bütün hanımlarımızı tebrik ediyorum. Başkanımız Serap hanım ile ekibi inşallah güzel işlere imza atacaklar. Biz parti teşkilatı olarak her daim destekçileri olacağız. Tekrardan hayırlı olsun diyor görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

“ÇİNE TEŞKİLATI ÇOK GÜÇLÜ BİR KADRO”


Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Serap Çelikkan ise, “Bu kutlu davaya hizmet etmek bizim için bir onur kaynağı. Biz Çine’de yaşayan kadınlar olarak ilçemiz için dertlenmeye devam edeceğiz. Yönetimdeki arkadaşlar ile birlikte sadece siyasi değil elimizde geldiğince yardıma muhtaç vatandaşlarımıza da dokunup hayır dualarını almak istiyoruz. MHP Çine İlçe Teşkilatı çok güçlü bir kadro, biz kadınlar bu güce güç katmak için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.