Oda binasında gerçekleşen ziyarette, Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Çark ve beraberindekileri Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ağırladı. Ziyarette konuşan Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, iki yıldır görev yaptığı Didim’de çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, “Görev sürem dahilinde ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde olmaya çalıştık. Didim Şoförler Odası’na jandarmamıza gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ


Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz de Didim’de görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu çalışmalar için İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.
Didim İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, Didim Kaymakamlığı’nın koordinesinde Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası iş birliğinde hayata geçirilen “Hayatınız Bizim İçin Değerlidir” projesine katkılarından dolayı Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz’e teşekkür plaketi takdim etti.