Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altıntaş Mahallesi kafeler sokağı mevkiinde hummalı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

SOKAKLAR SABUNLU SU İLE YIKANDI

Tam kapanma döneminde tüm cadde ve sokaklarda çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak temizlik faaliyetlerinin yürütüldüğü ilçede; sokağa çıkma kısıtlamalarının gevşetileceği 1 Haziran öncesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalar tespit edilerek sabunlu su ile yıkandı.

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibine teşekkür ederek faaliyetlerin devamını diledi.
Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde çalışmaların artarak devam edeceğini dile getiren Başkan Özcan; “Bugün ekiplerimiz Altıntaş Mahallesi kafeler sokağı mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalar tüm çarşı bölgesinde devam edecek. Kovid-19 ile mücadelede gösterdiğimiz başarıyı sürdürmek ve korumak için tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.