Kekik yağının koronaya karşı etkili olduğunu duymasının ardından bir formül geliştirmeye karar veren Süleyman Özdemir, limon, kekik yağı ve zeytinyağı kullanarak bir karışım hazırladı. İşi sebebiyle sürekli insanlarla bir arada olmasından dolayı koronadan korunmak için bu formülü geliştiren Özdemir, karışımın vücut direncini arttırdığını fark etti. 20 gündür bu karışımı kullanan ve 8 kilo verdiği söyleyen Özdemir, insanlara faydası olabilir diye bu röportajı verdiğini dile getirdi.

"FAYDALI GELDİĞİNİ GÖRDÜM"

Konu hakkında bilgi veren Özdemir, “Ben araştırmayı seven bir insanım. Kekik yağının korona tedavisinde etkili olduğunu öğrendim. Biz bu bölgenin çocuğuyuz. Bölgemizde kekik meşhur. Zeytinyağı da bilindiği gibi faydalı ve sağlıklı bir besin. Limon da vitamin yönünden güçlü bir besin. Yarım limonu sıkıp bardağa boşaltıyorum. Ardından 7-8 damla kekik yağı damlattıktan sonra bir miktar zeytinyağı katıyorum. Bunu tüketmeye başladıktan sonra vücudumun dinçleştiğini fark ettim” dedi.

"ARAŞTIRMA YAPILMALI"

İlk olarak koronadan korunmak için başladığını dile getiren Özdemir, “Ama vücudun direnç ve enerji kazanması konusunda da faydası olduğunu gördüm. İşim gereği çok gezen bir insanım. Kendim kadar başkalarına da zarar vermekten korkuyordum. Çok şükür bugüne kadar koronaya yakalanmadım. Ayrıca bunu içmeye başlarken 102 kiloydum. Düzenli kullandıktan sonra zayıfladığımı hissetim. Bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda araştırma yapılabilir” dedi.

KARIŞIMIN ARDINDAN POLEN TÜKETİYOR

Özel hazırladığı karışımın ardından Karacasu’da doğal bir şekilde elde edilen polenden günde bir-iki çay kaşık tükettiğini söyleyen Özdemir, “Bu polen Karacasulu arıcılar tarafından üretiliyor. Çok sayıda bitki içermesi sebebiyle diğer polenlerden çok daha besleyici. Çok sayıda vitamini içerisinde barındırıyor. Tok tutarken ayrıca doğal bir şekilde dinçleştiren bir vitamin takviyesi sunuyor” dedi.