Siyah beyazlı ekipte iç transfer görüşmeleri devam ederken şampiyon kadroda yer alan orta saha oyuncusu Burak Evren ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Genç oyuncu Burak, kendisini 2 yıl daha siyah beyazlı formaya bağlayan imzayı attı. Futbol hayatına 2012 yılında futbol okulunda başlayan, daha sonra 2018 sezonunda Naz Naz’da profesyonel hayatına geçiş yapma başarısı göstererek 2020-2021 sezonunda Misli.com 3. Lig’de şampiyon kadrosunda bulunan Burak, 2023 yılına kadar Nazilli Belediyespor forması giyecek.

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

İmza töreninde bulunan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kutlu, altyapıda oynayan oyunculara güzel bir örnek olan genç orta saha oyuncusu Burak Evren’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Evren ise yaptığı açıklamada, “Nazilli Belediyespor futbol okulları ile başladığım futbol hayatımda kulübümüzde profesyonel futbolcu oldum. Sezonu şampiyonluk ile tamamladıktan sonra yapılan görüşmeler sonrasında kulübüm ile 2 yıllık tekrar anlaşmak beni çok mutlu ederken bana güvenen, değer veren tüm hocalarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. İnşallah altyapıdan gelen bir futbolcu olarak 2. Lig’de daha büyük başarılara hep birlikte imza atarız” dedi.


AKMAN İLE 2 YIL DAHA

Misli.com 3. Lig’de şampiyonluğa uzanarak 2. Lig’e yükselen Nazilli Belediyespor, iç transferde oyuncularla görüşmelere başladı. Futbol hayatına 2011 yılında Göztepe altyapısında başlayan ve daha sonra 2020-2021 sezonunda Naz Naz’da profesyonel olarak ilk yılında Misli.com 3. Lig’de kazanılan şampiyonlukta emeği olan genç kanat oyuncusu Kaan Akman ile 2 yıllık daha anlaşma sağlandı. İmza töreninde hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri Recep Sakarya ve Erkan Abbasoğlu, genç oyuncuya başarılar diledi.

İLK YIL ŞAMPİYONLUK YAŞADIM

Şampiyonluğun kendisi için çok özel bir durum olduğunu dile getiren Kaan Akman ise, ‘’Profesyonel futbol hayatımın ilk yılında siyah beyazlı renkler altında yaşamış olduğum şampiyonluk benim için çok özeldi. Bana inanan, güvenen başta yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli Hocam Mesut Toros olmak üzere herkese teşekkür ederim. Nazilli’mize, camiamıza hayırlı olsun” dedi.