Balcı, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile birlikte CHP Didim İlçe Örgütünü ziyaret etti. Balcı’yı İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İl Sekreteri Okan Kılıç ile ana kademe yöneticileri ve partililer karşıladı. Ziyarette İlçe Başkanı Koçak, Balcı’yı Didim’de ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydederek, örgüt olarak genel iktidar için ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI


Balcı ise Didim’de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, “Bu süreçte pandemi en çok kadınları etkiledi. Gittiğimiz her yerde aynı sorunlar, iş ve aş sorunu, bunun beraberinde zaman zaman yaşanan intiharlar… CHP iktidarında iş, ev, aş derdi olmayacak. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun iktidara geldiklerinde ilk vaatlerinden birisi de İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden imzalamak olacak.” dedi. Ziyaretin sonunda Balcı ve Özdemir partiye üye olan kadınlara rozet taktı.

BELEDİYE ZİYARETİ


CHP İlçe Örgütü ziyaretinin ardından Balcı ve beraberindekiler Didim Belediyesini ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Deniz Atabay ve başkan yardımcıları konuklarını ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Atabay, Didim’de hem ilçe hem de yönetim olarak kadınlara önemli görevler verdiklerini kaydederek, sıkıntı yaşamadan birlikte omuz omuza çalıştıklarını dile getirdi.