2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarında fikstür takvimi belli oldu. Bu sezon 266 takımın katılımıyla oynanacak olan BAL, Covid-19 riskinin devam ettiği süreçte daha önce açıklanan statüde ve tarihlerde başlatılamaması üzerine bu sezon lige katılmayacağını belirten 158 kulübün hakları saklı tutularak 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer almalarına karar verildi.

SIKIŞTIRILMIŞ TAKVİM


Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig'e katılacağını beyan eden 108 takımın müsabakaları 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak. BAL'a katılacağını belirten Aydın temsilcileri Eşin Grup Sökespor ile Kuşadasıspor, 2. Bölge 8. Grup’ta mücadele edecek. Çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak mücadelelerin fikstür takvimi belli oldu.
Ankara'da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Merkezi toplantı salonunda çekilen fikstüre göre ilk hafta Aydın derbisine sahne olacak. İlk hafta grupta Kuşadasıspor, Eşin Grup Sökespor’u konuk edecek. İkinci hafta Kuşadası Bolvadin Belediyespor’a konuk olacak, Sökespor ise İscehisarspor’u konuk edecek. 3. Hafta İscehisar-Kuşadasıspor, Sökespor-Bolvadin Belediyespor karşılaşmaları oynanacak.