CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları ile il ve ilçelerde odalarla bir araya gelen CHP’li milletvekilleri, bu kapsamda Nazilli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. NTO Başkanı Nuri Arslan ve NTO Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler’in ağırladığı CHP heyetinde Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin yer aldı.

“GÜVEN VEREN BİR ÜLKE OLACAĞIZ”

Türkiye'nin birçok ilinde bu alan taramasının yapıldığını ifade eden CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, “İllerimizde yerel meslek odaları, sanayiciler, kanaat önderleri, esnaf ve sanatkar temsilcileri, geçmişte o kentin sembolü olmuş kişilerle ara ara buluşuyoruz. Nazilli, ekonomik ve sosyal hayat noktasında Aydın ile yarışta eş değer önemli bir konuma sahip bir ilçe. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in ilk yıllarında dokunduğu, ekol olmuş bir şehir. Bugün değerli arkadaşlarımızla birlikte Nazilli Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Aydın’ın çeşitli noktalarındaki ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Haziran ayının ilk haftasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bir toplantı yapılacak. Ziyaretlerimiz neticesinde kıymetli kentlerimizin dinamiklerini Genel Başkanımıza ileteceğiz. Zaman kaybetmeden, ortak bir anlayışla pandemi döneminden çıkılarak atılması gereken adımları atmalıyız. Yeniden güçlü, birlik içinde, demokrasi ve adaletiyle birinci sınıf, para politikalarıyla güven veren bir ülke olacağız” ifadelerine yer verdi.

“KENTİN HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Durmaz, Ziyaretten büyük fayda sağlandığını aktararak, “Nazilli’yi geleceğe taşıyacak bir projelerini, pandemi sürecinde mensubu olduğu kentte ve buna bağlı 6 ilçede nelerin en kısa sürede yapılması gerektiğini ifade ettiler. Bir bölümü merkezi hükumet, bir bölümü de yerelle ilgili. Bu sorunlara iyi hakim, gayet güzel ifade etti. Bunları not aldık. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’yla buluştuğumuzda bunları birinci ağızdan ileteceğiz. Hepimize ödev verdiler. Biz de ödevimizi aldık. Dersimizi çalışacağız. Bu kentin hak ettiği noktaya taşınması için çalışacağız” dedi.

“SORUNLARIMIZI İLETTİK”

Sorunlarını CHP heyetine aktardıklarını ifade eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, “Bölgemizdeki sorunları kendilerine arz ettik. İnşallah bu sorunlarımızın çözümünde bize destek olurlar. Sonuna kadar projelerimize destek olacaklarını söyledi. Şimdiden yapacakları destekler için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toplantının sonunda Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, oda üyelerinin sorunlarının yer aldığı kitapçığı CHP heyetine takdim etti.