Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Koçarlı’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi, AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın İlçe Koordinatörü Yüksel Tikbaş, Dr. Mehmet Ali Apak ve AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci ile birlikte Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat, Belediye Meclis Üyeleri Necmi Çıblak, Yaşar Dirik ve Memduh Bircan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kaplan, 2 yıllık çalışmalarını anlattı. Anlatılanları dikkatle dinleyen Sarıbaş, Koçarlı’nın Aydın’da AK Belediyecilikte örnek teşkil ettiğini vurgulayarak, Koçarlı Belediyesi’nin AK Parti’nin yüz akı belediyelerinden olduğunu söyledi.

“KOÇARLI SENELERDİR ALMADIĞI YATIRIMLARI ALIYOR”

Yılın ikinci yarısı itibariyle açılışlara başlayacaklarını kaydeden Başkan Kaplan, “Yenileme çalışmaları devam eden Cihanoğlu Parkı ile beraber yeni parklarımızın açılışını yapmayı planlıyoruz. Pandemiye rağmen ekiplerimizle birlikte ilçemizdeki hizmet ve çalışmalarımız AK Parti Hükümetimiz ve Valiliğimizin de destekleriyle aksamadan ilerliyor. Millet Bahçesi inşaatımız tüm hızıyla devam ederken, yeni hizmet binamız da şekillenmeye başladı. Bu yılın ikinci yarısında Cihanoğlu Kulesi ve Konağı Restorasyon Projesi için de çalışmalarımız başlayacak” dedi.

"İLÇE İÇİN BÜYÜK ŞANS"

Başkan Kaplan’a AR-GE ve Eğitim Başkanlığı çalışmalarıyla birlikte Aydın’daki teşkilatlar nezdinde Yerel Seçim Stratejisine dönük konulara ilişkin de bilgilendirmede bulunan Seda Sarıbaş, Merhum Başvekil Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı’nın senelerdir alamadığı yatırımları bu dönem Başkan Kaplan’ın girişimleri sayesinde alıyor olmasının ilçe için büyük bir şans olduğunu söyledi. Yapılan karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerin ardından Başkan Kaplan, MKYK Üyesi Sarıbaş’a efe poşusu ile Koçarlı’nın yöresel ürünlerinden oluşan hediye takdim ederek ziyareti nedeniyle teşekkürlerini iletti