AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile görüştü. Görüşmede AK Partili Yavuz, Sökeli çiftçilerin ilçeye TMO alım ofisi açılması yönündeki talebini Güldal’a iletti. Güldal, Söke’ye alım ofisinin açılması için gerekli çalışmaların hemen yapılabileceğini belirterek konuyu yakından takip edeceğini söyledi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Yavuz, “Başta hububat olmak üzere faaliyet alanındaki tarımsal ürün piyasalarında istikrarı sağlayan; üretici ve tüketiciyi koruyacak tedbirler alan TMO tarafından Söke ilçemizde bir alım ofisi açılması konusunda değerli TMO Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Güldal ile faydalı geçen bir görüşme sağladık.” dedi.

YAVUZ’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR


Sökeli çiftçilerin TMO tarafından ilçeye bir alım ofisi açılmasına yönelik iletmiş oldukları taleplerini Güldal ile paylaşan Yavuz, “Güldal, gerekli hallerde çiftçilerimizin ürünlerinin TMO tarafından alınmasında herhangi bir sorun yaşanmayacağını, buna rağmen değerli çiftçilerimizin bu talebini hassasiyetle değerlendirip şuan bir ofis açılmasının gereklilik olmamasına ve şuan alınan herhangi bir karar olmamasına rağmen ilçemize TMO alım ofisinin açılması için gerekli çalışmaların hemen yapılabileceğini belirterek konuyu ayrıca yakından takip edeceğini belirtti. Her zaman çiftçinin yanında olan ve asla desteklerini esirgemeyen başta Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’ye ve TMO Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Güldal’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.