AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında mehteran gösterisi düzenledi. Mehteran takımı, Yahya Ümit Orbay Meydanı'ndan başlayıp, Aykut Ozan ve Şirinevler Caddesi güzergahında gösteri sunarak, Cumhuriyet Meydanı'na geldi.
Takıma eşlik eden AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, vatandaşları selamlayarak, bayramını kutladı. Kutlamalara evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkan vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarıyla destek verdi. Bazı vatandaşlar ise bayrakları alarak, evlerinin önüne çıktı.

ATATÜRK'Ü YAD ETTİ


Milletvekili Posacı, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle yad ettiğini belirterek, "Atatürk’ün bundan 100 yıl evvel yedi düvele karşı yapmış olduğu mücadeleyi bugün tekrar anımsıyoruz. Şu anda AK Parti’nin yaptığı mücadele de 7 düvelle yapılan mücadeledir. Dün 100 yıl evvel ne yapılıyorsa bugün bu coğrafyada Anadolu coğrafyasında aynı işler yapılmakta" ifadelerini kullandı.
Koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden İlçe Başkanı Celbek de, evde kalan vatandaşlara güzel vakit geçirmelerini sağladıklarını söyledi.