Vali Aksoy bayramın ilk günü Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan ile birlikte Efeler ilçesinde yaşayan şehit aileleri ve gazilerinin evlerine misafir oldu. Ramazan Bayramı nedeniyle ilk olarak Efeler ilçesi Zafer Mahallesinde ikamet eden Şehit Polis Cumhur Yılmaz’ın babası Sabri Yılmaz’ı evinde ziyaret eden Vali Aksoy, şehidin babasına çiçek takdim ederek bayramını kutladı. Bu ziyaretin ardından Vali Aksoy Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit Er Orkun Alp Arslan’ın ailesini evinde ziyaret etti. Vali Aksoy, bu ziyaretinde şehit Er Orkun Alp Arslan için yaptırılan hatıra odasını gezdi.

ÇİÇEK VERDİ

Daha sonra Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şehit P. Uzm. Çvş. Selim Kerim Çeri’nin annesi Hatice Çeri’yi evinde ziyaret ederek kendisine çiçek veren Vali Aksoy, şehitler için edilen dualara eşlik etti. Son olarak Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden Gazi Polis Memuru Mustafa Kızılay ve ailesini, ardından da Meşrutiyet Mahallesinde ikamet eden Gazi Er Servet Yılmaz ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Aksoy, gazilerin bayramlarını kutlayıp kendileriyle sohbet etti.

“KAPIMIZ AÇIK”

Ziyaretleri sırasında kapılarının her daim vatanı için canlarını feda eden şehitlerin aileleri ile gazilere açık olduğunu ifade eden Vali Aksoy, herhangi bir sıkıntı ve talepleri olması durumunda hiç çekinmeden Valiliğe gelmelerini istedi. Aileler de nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Aksoy’a teşekkür etti.