Doğal afetlere karşı halkın güvenliği ve ekonomik refahını geliştirmek için çalışan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği, yerbilimleri firmaları ve hayırseverler aracılığıyla pandemi ile beraber ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek oluyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara, bağışlarla alınan erzaklar Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği tarafından dağıtıldı.

KARA GÜN DOSTUYUZ


TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru, erzak paketi şeklinde olan yardım faaliyetlerinin devam ettiğini, yardıma destek olmak isteyen kişilerin ve firmaların odaları aracılığıyla yardımda bulunabileceğini söyledi. Pandemi nedeniyle halkın zor günler geçirdiğini belirten Kuru, “TMMOB Jeoloji Mühendisleri odasının ana konuları arasında yapı güvenliğinin tesis edilmesi, yeraltı ve yerüstü kaynaklarının değerlendirilmesi yer almaktadır. Odamız, maden, enerji ve mühendislik dallarında hizmet veren firmalar ve üyeleri vasıtasıyla, ülkemizin modern, refah, çağdaş ve güvenli bir geleceğe sahip olmasına katkı koymaya yardımcı olmaktadır. Son zamanlarda tüm dünyada ve ülkemizde ana gündem maddesi ekonomi ve koronavirüs (Covid-19) ile mücadele olmuştur. Bu konulardaki endişeleri vatandaşlarımız ile paylaşmaktayız. Yaşadığımız bu zor günlerde halkımızın her şekil ve koşulda yanında olarak gerçek amaç ve vazifemizi kara gün dostu olarak vatandaşlarımıza göstermemiz gerektiğine inanmaktayız” dedi.

100 PAKET ERZAK DAĞITILDI


Şimdiye kadar 100 paket erzak yardımında bulunduklarını ifade eden Kuru, “Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği, Yunus Emre’nin ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’ sözünü ilke edinerek, yerbilimleri firmalarımız ve üyelerimizin katkılarıyla, Ramazan ayı içerisinde, erzak paketi yardım kampanyası düzenlenmiştir. Toplanan yaklaşık 100 paket erzak yardımı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Bu konudaki yardım çalışmalarımız devam edecektir. Bu günlerin de geçeceği, güzel yarınlarda, bu coğrafyada ve ülkemizde, daha büyük işler yapılacağı muhakkak olup, Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliğinin her daim yüce milletimizin yanında ve hizmetinde olacağını saygılarımızla bildiririz. Ayrıca kişilere ve firmalara erzak yardım paketlerinin toplanmasında ve dağıtımında yaptıkları destek ve katkılarından dolayı Odamız adına teşekkür ederim” diye konuştu.