Kaza, Aydın-İzmir Karayolu Ömerbeyli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İzmir’in Tire ilçesinde yaşayan Yaşar Çetin, yolun karşısına geçmeye çalışırken, kendisine hızla gelen bir otomobil çarptı. Kazanın ardından 200 metre sürüklenen Çetin’in kafatası ve vücudunun parçaları asfalta saçıldı.

ÖLÜME TERK ETTİ

Çetin’e çarpan otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Yolda bir kişinin kanlar içerisinde yattığını fark eden diğer sürücüler, jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler, Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı. Talihsiz adımın ayakkabısı ile cep telefonu ayrı ayrı noktalarda bulundu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde gerçekleştirdiği incelemenin ardından Çetin’in cansız bedeni otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

KIRIK FAR VE CAM ELE VERDİ

Öte yandan olay yerinde bir otomobile ait kırık araç farı bulan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kaçan aracın bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını da incelemeye alan ekipler, gerçekleştirdikleri çalışmalar doğrultusunda bir otomobili Germencik ilçesinde durdurdu. Otomobilde yapılan incelemede ön far ve ön camının kırık olduğu saptandı. Otomobil sürücüsü A.D. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.