Didim’de uzun yıllardır dile getirilen ve ilçenin en büyük eksikliklerinden olan yeni hastane için beklenen adım atıldı. İhale sürecine rağmen yer teslimi yapılmaması, kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu. Beklenen teslim işi mayıs ayı başında gerçekleştirildi. İhaleyi alan firma yetkilileri ilçeye gelerek yer teslimi gerçekleştirirken, İlçe Kaymakamı Halil Avşar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oben Döndü, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, MHP İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Hastane Başhekimi Dr. Ethem Bilgiç, ilçe yöneticileri ile hastane yöneticileri çalışmaları yerinde inceledi.

"İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

İlçe Kaymakamı Halil Avşar, yer teslimiyle ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, “Tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek yeni hastane 75 yataklı ek bina 5600 metrekare zemine 23 bin metrekare bodrum artı 4 kat olacak şekilde planlandı. Didim’in sağlık altyapısı güçlenecek, daha kaliteli hizmet verilebilecek. Nitelikli, konforlu hasta odaları, poliklinikler, tam donanımlı 5 ameliyathane, 10 yoğun bakım ünitesi, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar, 1 MR Odası ile Didimlilere sağlık hizmeti sunulacak. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise, “Didim için sağlık alanında önemli bir eksikliği kapatacak olan 75 yataklı ek hastane binamız için yer tahsisi yapılmıştır. Yüklenici firma en kısa sürede inşaata başlayacak ve inşallah bu güzel hizmeti Didim’imize kazandırmanın sevincini yaşayacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere; İl Başkanımız Ömer Özmen’e, TBMM KİT Komisyon Başkanımız, Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a, Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz’a, Milletvekilimiz Rıza Posacı’ya, Aydın Milletvekilimiz Bekir Kuvvet Erim’e, İl ve İlçe Sağlık Müdürlerimize ve bu hizmetin ilçemize kazandırılması için beraber büyük uğraşlar verdiğimiz AK Parti Didim İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.