Nazilli İlçe Kaymakamlığı’nın izniyle, İlçe Jandarma Komutanlığının başlattığı ‘1 Kap Can’ projesi kapsamında, Nazilli Belediyesi, İlçe Jandarma personeli iş birliği ile jandarma bölgesinde bulunan belirli noktalarda, sokak hayvanlarının beslemesi gerçekleştirildi. Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk’ün de katıldığı beslemede jandarma ekipleri can dostları elleriyle besledi.

“YAŞAM HAKKI HEPİMİZ İÇİN”

Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, proje için İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk’e ve jandarma ekiplerine teşekkür etti. Tığoğlu, “Değerli Jandarma ve Emniyet personelimizden yaratan razı olsun. Can dostların ve bütün canlıların yaşama hakkı vardır. Onlar bize muhtaç, yaşam hakkı hepimiz için. Bu sokağa çıkma günlerinde can dostları beslemeye devam edeceğiz. Herkesi sokak hayvanlarını beslemeye davet ediyorum” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da sokak hayvanlarının kısıtlama döneminde aç kalmamasına dikkat çektiğini belirten İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, Nazilli Hayvanseverler Derneği’nin desteğiyle canlara el birliği içinde besleme yaparak sahip çıktıklarını dile getirdi.