Efeler'in merkez mahallelerinden Cuma'da 31 yıldır muhtarlık yapan Nafiz Çamoğlu, geçen yıl vefat etti. Çamoğlu'nun hayatını kaybetmesi ile boşalan muhtarlık görevi için 6 Haziran'da seçime gidilmesine karar verildi. Muhtarlığa, 37 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Şeniz Yağız talip oldu.

ÇAMOĞLU'NU ANDI


Aday olduğunu açıklayan Yağız, konuşmasına, hayatı kaybeden emektar muhtar Nafiz Çamoğlu'nu rahmetle anarak başladı. 1984 yılında Cuma Mahallesi'nde doğduğunu, lise mezunu olduğunu ve açık öğretim fakültesinde üniversite eğitiminin devam ettiğini belirten Yağız, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Muhtarlar, demokrasinin temel taşıdır' sözünden yola çıkarak doğup büyüdüğüm ve yaşadığım Cuma Mahallesi Muhtarlığı'na talibim" dedi.

"DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM"


Mahalle sakinlerine seslenen Yağız, "Siz değerli mahalle sakinlerimizin desteğiyle başarılı olacağıma inanıyorum. Seçildiğimde de mahallemizi ortak akıl ile azalarımız ve her yaştan insanımızın fikir ve görüşlerini alarak hep beraber yöneteceğimize söz veriyorum. Desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.