Efeler Mahallesi 1374 sokak no: 8 adresinde yaşayan Mahir Özgür Damar İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Diren Deniz Birkal, babasına sürpriz doğum günü kutlaması yapabilmek için, Didim Emniyetinden yardım istedi. Birkal’ın talebine kayıtsız kalmayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, aldığı pastayla Diren Deniz Birkal’ın evine gitti. Baba Bülent Birkal ve Anne Yıldız Birkal evlerinde polisi görünce şaşkınlık yaşarken, polisler kızlarının babasına yönelik sürpriz doğum günü kutlaması talebi için geldiklerini ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER


Baba Bülent Birkal, 47 yaşına bastığını belirterek, “Kızım benim doğum günüm için Emniyet Müdürlüğünden tanıdığımız bir komiserin yardımıyla bu etkinliği yapmış, beni çok mutlu etti. Emniyet güçlerine de teşekkür ederim.” dedi.
8 yaşındaki Diren Deniz Birkal da babası için düşündüğü sürpriz doğum günü kutlamasına yardım eden emniyet güçlerine teşekkür ederek, “Bugünü hayatımda hiç unutmayacağım. Çok sevdiğim babam için güzel oldu. Ben de çok mutlu oldum.” diye konuştu. Sürpriz doğum günü etkinliğinde mumların üflenmesinin ardından pasta kesildi.