3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğa ulaşan Naz Naz’da başarının mimarlarından Teknik Direktör Mesut Toros’un görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Ligin bitimine 8 hafta kala görevi devralan ve üst üste 6 galibiyetle takımı şampiyonluğa ulaştıran Toros’un sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Taraftarlar Toros’un kalmasını isterken yönetimin önümüzdeki haftalarda başarılı teknik adamla bir araya gelerek sözleşme uzatması bekleniyor.

TEKLİF YAĞIYOR


Şampiyonluk kupası kaldırdığı Nazilli Belediyespor camiasında mutlu ve huzurlu olduğunu dile getiren Toros, “Şampiyonluğun heyecanı henüz daha bitmedi. Ben burada çok mutluyum ve huzurluyum. Takımla birlikte üst liglerde olmak istiyorum. Yönetimle görüşeceğim. Şartlar uyarsa burada göreve devam etmeyi isterim. Maçlar bitmeden 3-4 kulüpten teklif geldi ama bunların hiçbiriyle görüşmedim. Öncelikle Nazilli Belediyespor yönetimi ile görüşeceğim” dedi.

SÜPER LİG’E ÇIKARTMAK İSTERİM


1. Lig’den de teklifler aldığını dile getiren Toros, “Kulübümle görüşüp karar vereceğim. Naz Naz ile Süper Lig’e çıkmak istiyorum. Bu kulüple bu kolay olabilir. Çünkü tesis anlamında Süper Lig’deki birçok kulüpte bu imkanlar yoktur. Altyapısı çok iyi bir kulüp, profesyonel bir şekilde yönetiliyor. Bu kulüp üst liglerde mücadele etmeyi hak ediyor” diye konuştu.