Aydın’da Ülkü Ocakları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı. Ülkü Ocakları üyeleri, il merkezi ve ilçelerde hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. Yardımlarla ilgili, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, açıklama yaptı.
Başkan Şan, her yıl mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte mutluluk ve huzur mevsimine girdiklerini belirterek, "Nefislerimizi terbiye etmenin, gönüllerimizi arındırmanın ayıdır, Ramazan ayı. Bu ay, aynı zamanda infak ayıdır. İnfak, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla inançlı insanların kendi servetinden harcama yapmasıdır. Kardeşinin gönlünü yapması, olmayana yardım etmesi, olana da ikram etmesidir. Ne mutlu, bizlere ki vatanını, milletini düşünen, gönül erleriyle birlikte her sene Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere Aydın Ülkü Ocakları olarak yardım ulaştırabiliyoruz" dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN”


"Gönül köprüsü oluşturup, gönüllere girmeye çalışıyoruz. Sadece karınları değil, gönülleri de doyurmaya çalışıyoruz" diyen Şan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ramazan paketlerimizi hazırlamamızda ve ailelere ulaştırmamız esnasında emeği geçenlerden, hayrı yapanlardan ve vesile olanlardan Allah razı olsun. Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek, Allah’u Teala yar ve yardımcımız olsun. Rabbim sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramı’na ulaştırsın.”