Aydın tek profesyonel takımı Nazilli Belediyespor Misli.com 2. Lig son maçında Yomraspor ile karşılaşacak. Lider Kütahya ile şampiyonluk mücadelesi veren Siyah İnciler Yomraspor maçına kesin galibiyet parolası ile çıkacak. Siyah Beyazlı kafile teknik direktör Mesut Toros önderliğinde Trabzon’un Yomra ilçesinde oynanacak tarihi maç için Yıldırım Demirören Tesislerinden 14.30’da yola çıktı. Yomra Şehir Stadyumunda yarın saat 15.00 oynanacak maç için kafileyi Yıldırım Demirören tesislerinden yönetici Durmuş Kural uğurladı.
Yomra’ya gidecek takım ve yönetici kafilesi ilk olarak otobüslerle İzmir’de Adnan Menderes Havalimanından uçakla Trabzon’a oradan da Yomra’ya maç saatine kadar konaklayacakları otele giderek şampiyonluk yolundaki ya devam ya da play of da devam için beklemeye başlayacaklar.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”


Nazilli Belediyespor teknik patronu Mesut Toros yola çıkmadan önce basın mensuplarına açıklama yaptı. Herkesin enerjisinin yerinde olduğunu ifade eden Toros, “Şehrin enerjisi yerinde. Hayırlısı ise nasipse inşallah şampiyon olacağız. Sahada Nazillispor olarak elimizden geleni yapacağız. Çocuklar çok istekli arzulu. Maçlar sahada kazanılır. En iyi sonucu alıp, beklemeye geçeceğiz. Şampiyonluğu Nazilli’ye getirmek istiyoruz” dedi.

“SONUNA KADAR SAVAŞMAYA DEVAM”


İşi buraya kadar getirdiğimiz çok mutlu olduklarını dile getiren golcü Muhammet Ali, “3 hafta önce bile konuşuyorduk. 3 puanlı sistemde bu işler belli olmaz diye. Biz takım olarak sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. İşin sonuna geldik. Bütün şehir kenetlendi. Sosyal medyada herkes takımımızın armasını paylaştı. Çok güzel oldu. Bu birlik beraberliğin sonunda Cumartesi günü Yomra’da Pazar günü de Nazilli’de bu şehri yakacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Olmazsa da play oflardan kupayı şehre getireceğiz.

“ŞAMPİYONLUĞUMUZUN İLANI İÇİN SAATLERİ SAYIYORUZ”


Yöneticiler olarak şampiyonluğa inandıklarını ifade eden siyah beyazlı yönetim kurulu üyesi Durmuş Kural, “İnşallah alnımızın akıyla şampiyon dönmek istiyoruz. Ben burada olursak şampiyonluk hazırlıkları yapacağım. Şampiyonluğumuzun ilanı için saatleri sayıyoruz” dedi.